Sfaturi pentru alegerea pozei perfecte

Posted on Leave a comment

Bună ziua!

Sunt Nelea, artistul tău dedicat pentru portrete de animale de companie. Împreună, putem crea lucrări remarcabile ce surprind esența și personalitatea prietenului tău necuvântător. Pentru a asigura un rezultat uimitor, iată câteva sfaturi pentru alegerea pozei perfecte:

  1. Expresie autentică: Alege o poză care surprinde privirea autentică și gesturile specifice ale patrupedului tău. Aceste detalii transformă portretul într-o amintire de neuitat.
  2. Lumină naturală: Pozele în lumina naturală, preferabil în aer liber sau lângă o fereastră, scot în evidență culorile și texturile blăniței. Acest aspect mă ajută să captez detaliile cu precizie.
  3. Rezoluție și claritate: Asigură-te că poza are o rezoluție înaltă și claritate excelentă. Detaliile clare permit reproducerea fidelă a trăsăturilor.
  4. Cadru și compoziție: Să fie tip portret, din față sau din profil (doar fața sau patrupedul în întregime); Alege un cadru care să pună în valoare subiectul.
  5. Mai multe opțiuni: Oferă-mi mai multe poze pentru inspirație. Astfel, avem șanse mai mari să creăm un portret care să-ți placă.
  6. Colaborare eficientă: Dacă lucrăm împreună, vom discuta despre aspectele importante ale portretului. Împreună vom alege cea mai potrivită poză.

Pentru comenzi, te rog să-mi trimiți pozele pe e-mail la [email protected] sau pe WhatsApp la +40 747 545 230, după ce plasezi comanda pe site.

Dacă nu ești mulțumit de o anumită poză, te rog să nu o trimiți. După începerea portretului, nu se mai pot schimba pozele.

Lucrările mele nu sunt 100% realiste, dar captează trăsăturile și expresiile animăluțelor.
Dacă nu ești pe deplin mulțumit de rezultat, sunt deschisă la ajustări. Sunt pasionată de ceea ce fac și îmi doresc să redau personalitatea patrupedului tău cât mai aproape de realitate. Pentru asta, am nevoie de poze de înaltă calitate.

Îți mulțumesc pentru încredere!

Cu drag, Nelea