Politica de Retur

neleasart.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de exact in prezentarea corecta a informatiilor prezentate pe acest site.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

In cazul in care intelegi sa valorifici acest drept ai obligatia sa returnezi produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala ta. Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: NELEA’S ART SRL , Mun. Iasi, Sos. Nicolina 160t, Jud. Iasi, telefon 0747545230.

Daca doresti returnarea produselor din alte motive decat cele mentionate la Receptia produselor, ai dreptul sa faci acest lucru, iar plata transportului prin curier pentru retur este in sarcina ta. Conditia pentru returnarea produselor este ca acestea sa fie nedesigilate si nedeteriorate. Poti returna coletul prin orice firma de curierat la adresa: NELEA’S ART SRL , Mun. Iasi, Sos. Nicolina 160t, Jud. Iasi, telefon 0747545230.

Restituirea banilor

Restituirea sumelor achitate de catre Client se va face in termen de maximum 15 zile, exclusiv prin transfer bancar in contul bancar furnizat de Client.

NELEA’S ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru furnizarea eronata a datelor bancare de catre Client.