Despre Nelea’s Art

Povestea mea

Eu sunt Nelea și sunt pasionată de pictură de când mă știu. Am moștenit talentul din familie. Prin pictură îmi pot exprima cel mai bine sentimentele, emoțiile și trăirile. Mă inspir din natură și din lucrurile frumoase care mă înconjoară. Când pictez la comandă, mă inspir din ideile clienților, dar întotdeauna adaug o notă personală pentru ca fiecare lucrare să mă reprezinte. Oamenii care mă susțin îmi oferă o energie aparte și le sunt recunoscătoare pentru asta.

Nelea’s Art a început mai întâi ca un hobby, care s-a dezvoltat frumos într-o afacere creativă. Atelierul meu este locul unde găsești tablouri, articole vestimentare și decorațiuni create cu suflet și pictate cu deosebită atenție pentru detalii.

Fiecare produs este pictat manual cu multă creativitate, folosind materiale de înaltă calitate, pentru a asigura durabilitatea și frumusețea lui, devenind astfel o amintire prețioasă pe termen lung. Scopul meu este să aduc emoție și unicitate prin intermediul artei și creativității mele. De asemenea, încurajez oamenii să se simtă încrezători și autentici atunci când poartă haine care reflectă personalitatea lor sau care au o semnificație aparte pentru ei.

Am început activitatea în februarie, anul 2020.
Locație: Iași, România.
Artist: Nelea Andriu.